Ψυχολόγος Online

Η ψυχολόγος εξ αποστάσεως, σε απευθείας σύνδεση, (Ψυχολόγος Online) προσφέρει εμπιστευτικές συμβουλευτικές συνεδρίες, μέσω κάποιας διαδικτυακής επαφής (π.χ. Skype, Messenger).

Με την ψυχολόγο Online, οποιοσδήποτε μπορεί να λάβει  βοήθεια, χωρίς να επισκεφθεί την ψυχολόγο στο γραφείο της (λόγω κινητικών δυσκολιών, απόστασης, ωραρίου εργασίας ή άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων π.χ. ταξιδιών κ.α.).

Η διαδικτυακή συμβουλευτική δεν είναι κατάλληλη, εάν βρίσκεστε σε οξεία κρίση ή κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή γνωρίζετε ήδη ότι πάσχετε από διαγνωσμένη ψυχιατρική διαταραχή !!

Online ψυχοθεραπεία για όλους

Η Online ψυχοθεραπεία απευθύνετε σε άτομα που διαμένουν στην Αθήνα – Αττική, αλλά ακόμη και σε αυτούς που ζουν σε κάποια απομακρυσμένη αγροτική περιοχή με αποτέλεσμα να μην μπορούν να έρθουν στο γραφείο για προσωπικές συνεδρίες θεραπείας ( ισχύουν οι ίδιοι κανόνες απορρήτου σαν να ήσασταν σε ένα παραδοσιακό γραφείο θεραπείας). Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να γίνει Online Ψυχοθεραπεία για Έλληνες του εξωτερικού.

Ζητήματα για Online ψυχοθεραπεία

Τα κοινά ψυχολογικά θέματα όπως η κατάθλιψη, η ανησυχία, το άγχος (συμπεριλαμβανομένης της αγοραφοβίας), το στρες, η θλίψη, η κατεύθυνση της ζωής, τα θέματα σχέσεων, η διαχείριση του πόνου και η διαχείριση θυμού είναι όλα κατάλληλα για online συμβουλευτική ή θεραπεία με το Skype. 

Πράγματι, η έρευνα έχει δείξει ότι η ηλεκτρονική παροχή συμβουλών μέσω της τεχνολογίας Skype μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να αισθάνονται λιγότερο ανεσταλμένοι και πιο άμεσοι κατά τη διάρκεια των συμβουλευτικών συνεδρίων τους και έτσι η παροχή συμβουλών σε απευθείας σύνδεση μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν τα συναισθήματα ντροπής ή αμηχανίας καθιστούν δύσκολο για ένα άτομο να αισθάνεται βολικά.

Παρομοίως, οι πελάτες ενδέχεται να αισθάνονται πιο ελεύθεροι, σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον, να συζητούν ανοιχτά ζητήματα ή εμπειρίες ή σκέψεις που μας φαίνονται αμήχανες ή για τις οποίες ντρεπόμαστε.

Η αγοραφοβία (φόβος ανοιχτών και δημόσιων χώρων) μπορεί να είναι κατάλληλη για την ηλεκτρονική παροχή συμβουλών. Μπορεί να είστε φοβισμένοι που αναζητούν θεραπεία και η ηλεκτρονική παροχή συμβουλών μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να πάρετε ψυχολογική βοήθεια.

Επικοινωνήστε απευθείας μαζί μου και προγραμματίστε μια ασφαλή Online ψυχοθεραπευτική συνεδρία.